1982

Kamioni i paraqitur vizuelisht është histori në vete ngase është kamioni i parë i Lika Trans-it i blerë në vitin 1982.

Nga historia e kompanisë mund të vërehet se si është zhvilluar kompania në formë graduale, stabile dhe korrekte.

Tash jemi një biznes me renome ne treg dhe ofrojme të gjitha mundësit për klientët tonë.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lusim te kontaktoni apo të na vizitoni dhe të bindeni me cilësinë që ofrojmë.